Породица Станковић

Екипа емисије “С Тамаром у акцији” у четвртој епизоди враћа се у Прокупље јер су сазнали за једну изузетно потресну причу о животу пет жена. Аница Станковић (34), ушла је у ванбрачну заједницу веома млада, желећи да побегне од оца, односно родитеља са којима је веома тешко живела. Међутим, са ванбрачним супругом наредних 20 година преживљава прави пакао. Покорна, без образовања није имала куд већ је трпела његову нарав. Из те заједнице добила је четири ћерке: Милицу (18), Марију (17), Сандру (15) и Милку (12). Након вишегодишњег малтретирања, Аничин невенчани супруг их оставља због друге жене. Ћерке које има са Аницом не жели да виђа, што је и добро јер је и њих много малтретирао. Ћерке носе његово презиме и до скоро су веома патиле због недостатка очеве фигуре иако су знале да није најидеалнији на свету. Од скоро, ниједна не жели да прича о њему.
Све сестре су иначе, веома лепо васпитане, везане за мајку, међусобно се подржавају и помажу.
Кућа у којој живе је напукла јер се налази на клизишту. Аница и њене ћерке нажалост немају ни канализацију. Због лоше столарије, кућа је врло хладна, тако да свих пет, спавају у једној соби која се греје помоћу шпорета на чврсто гориво.
Тамара са њеном екипом осим озбиљног реновирања куће Анице Станковић и њених ћерки, покушаће да реши и друге виталне проблеме које муче ову породицу. Ангажоваће градски водовод, средњу пољопривредну школу, градско зеленило, позваће додатну екипу мајстора за фасадне радове и екипу из Сике како би са најмодернијим производима решили проблем пукотина у, и на кући.
Уз све то, Тамара ће посетити и рукометни клуб “Топличанин” у Прокупљу где тренирају две од четири ћерке, водиће их на излет на Раставничко језеро и манастир Ајдановац, откривати уметничке потенцијале Прокупља, разговараће о великом утицају чувеног сликара Топличког краја Божи Илићу. А карактеристичну музику у емисији, у овој епизоди, посебно ће обојити гостовање чувеног кларинетисте Бокија Милошевића, који ће извести музичку свиту Хамеум, композицију коју је својевремено компоновао за свој родни град – Прокупље.
У овој епизоди Тамару су посетиле и две породице којима је Тамарина екипа помогла у прошлом серијалу и заједно са њом оплеменила двориште прелепих девојака Радичевић.
Нова епизода, четврта у трећем серијалу “С Тамаром у акцији”, на програму је у петак 31.марта у 21:00 на Првом програм Јавног сервиса.