Породица Марковић

Небојша Марковић живео је у родном селу Брестовац са родитељима. Као јединац увек је сањао о великој породици. Жеља му се остварила када је са женом Малином добио шесторо деце. Живели су заједно са Небојшиним родитељима у Брестовцу и живели су од пољопривреде. Нажалост када су Небојшини родитељи умрли, због великих проблема Небојша је морао да прода стоку и да се пресели са породицом у Ниш где су им пријатељи уступили кућу на коришћење. Њихова кућа у Брестовцу, како су деца расла, почела је да буде немогућа за живот. Без купатила и фасаде, Малини је било све теже да негује бројну породицу. Пар дана пре него што је екипа емиисје “С Тамаром у акцији” дошла код Марковића, Небојши и Малини су пријатељи рекли да морају да се иселе из привременог смештаја, јер су и они били приморани да продају кућу коју су им уступили.
Као спас у последњи час, Тамара и њена екипа појављују се у животу Марковића као светлост на крају тунела. Као и увек, уз помоћ комшија и пријатеља из села Брестовац, Тамара је са својом екипом омогућила Марковићима да живе поново у свом дому, и да реше све њихове животне проблема.
Осим грађевинских радова, Тамара је са децом Небојше и Малине: Филипом (19), Кристином (18), Јаном (15), Луком (13), и Димитријем (11), била на рафтингу НИшавом у Сићевачкој клисури, возила џипове по Сувој планини, показујући им лепоте које окружују крај у којем живе.
Тамара је са децом организовала и прославу рођендана Небојше у етно комплексу Малча у Сићевачкој клисури где су учили како се од времена Римљана, преко Немањића па све до данашњих дана неговало и чувало вино.
Нова епизода, осма по реду из пролећног серијала, на програму је 28-ог априла на Првом програму Јавног сервиса Србије у 21х.