Тамара Грујић добитница је националног признања “Статуета Капетан Миша Анастасијевић”

ТВ серијал “С Тамаром у акцији”, који је уједно и хуманитарни пројекат, од почетка емитовања на РТС- у (март 2016. године) до треће сезоне, која је у току, континуирано наилази на изузетан пријем и неподељену подршку грађана из Србије и иностранства.

Међу досадашњим лауреатима награде “Капетан Миша Анастасијевић”, која носи име једног од најпознатијих српских предузетника и добротвора у време рађања и стасавања грађанске Србије, су бројни афирмисани новинари, уредници, ТВ аутори и редакције Јавног медијског сервиса Србије: Редакција Дописништва РТС-а и одговорни уредник Ненад Ј. Ристић, Живорад Жика Николић, Бранко Веселиновић, Драгана Сотировски, Мира Адања Полак, Никола Попевић, Сандра Перовић, Јелена Божовић, Миланко Даниловић, Никола Божовић, Вања Чолић, Невенка Ђелић..

Признање “Капетан Миша Анастасијевић” се од 2000. године додељује најуспешнијима у области културног стваралаштва, унапређења привредног развоја и предузетнтичке културе и за афирмацију друштвених вредности.

Пројекат реализују новосадска агенција “Медија инвент”, Универзитети из Новог Сада и Београда и ЈМУ Радио-телевизија Војводине.

Свечаност уручења признања традиционално се одржава на празник Благовести, као завршни годишњи догађај дугорочног пројекта “Пут ка врху”, чији је циљ подстицање и афирмација предузетништва у Србији.