Бонус 13-та епизода треће сезоне

У последњој епизоди треће сезоне емисије “С Тамаром у акцији”, познати трио који чине ауторка и водитељка емисије Тамара Грујић, архитекта Александар Поповић и шеф мајстора Југа Кољковић, рекапитулираће возећи се у комбију читаву сезону, свих 12 епизода пролећног серијала коју су провели на југу Србије. Сетиће се најтежих кућа, најпотреснијих момената, али и најсмешнијих ствари откривајући тако гледаоцима непознате детаље са снимања. Њихову причу пратиће најлепши тренуци из свих епизода, као и Тамарин обилазак свих породица неколико месеци након усељења.
Тамара, Александар и Југа се заправо довозе до заједничке прославе завршетка снимања, у етно комплексу Теодора, који се налази у подножју Царичиног града изнед Лебана где је екипа снимала претпоследњу епизоду серијала. На прославу су дошле све породице, Тамара је, заједно са локалном самоуправом општине Лебане, уприличила диван музичко-забавни програм у коме су сви уживали. Гледаоци ће видети и како су се деца из свих породица веома лако спријатељила и дружила.
Овом епизодом завршено је укупно 40 емисија које је Тамара са својом Триангл продукцијом снимила, за укупно три сезоне емисије, од како се овај серијал емитује на Првом програму Јавног сервиса. Своје авантуре почели су на северу Косова пролећа прошле године, затим су јесенас снимали 16 епизода на југу Србије, да би овог пролећа усрећили још 12 породица на истој територији.
У последњем серијалу укупно 108 људи живи у далеко бољим и лепшим условима за живот. Тамара је успела и да пронађе посао за 10 чланова породица које ће тако бити у могућности да допринесу бољем животном стандарду сопствене породице. Реновирано је око 1100 квадрата животног простора, направљена 4 пластеника. Захваљујући великој помоћи свих локалних самоуправа на југу Србије, добрих комшија и пријатеља, али и верним спонзорима, које Тамарину екипу прате све три сезоне, у последњих 12 епизода урађено је и рекордних 2500 квадрата фасаде и санирано 400 квадрата крова зграде од прокишњавања.
Бонус епизодом, на диван и ведар начин екипа емисије поздравља се са гледаоцима Јавног сервиса и одлази на заслужени одмор прикупљајући снагу за снимање нових епизода. Четврти по реду серијал имаће 14 нових епизода, а снимаће се на истоку Србије у Подунавском, Браничевском, Борском и Зајечарском округу. Тамара и њена екипа увелико раде припреме, обећавају упознавање са новим занимљивим породицама, сакупљају интересантне приче о том делу наше земље које ће, на сада већ препознатљив начин приказати љлубитељима своје емисије. Нове епизоде почињу са снимањем у августу месецу, а на програму ће бити у истом термину, од краја септембра месеца 2017-те.
Велики поздрав од целе екипе емисије “С Тамаром у акцији”, видимо се на јесен!