Породица Анђелковић

Четворочлана породица Анђелковић је пример како уз добро васпитање, љубав и сигурност коју породица пружа, ништа у животу није тешко. Породицу чине отац Небојша (44), мајка Весна (48), ћерка Јелена (15) и син Душан (13).
Небојша и Весна су заједно 17 година. Небојша је завршио машинску школу, Весна угоститељску. У почетку брака живели су веома оскудно, као и већина људи у нашој земљи. Када је Весна други пут остала трудна, остала је без посла. Нажалост, недуго за њом, без посла је остао и Небојша. Чињеница да обоје немају плату, а двоје деце, утицала је на Небојшино душевно здравље. Почео је да пати од депресије. Никако није могао да се запосли. Надничио је, направио башту у дворишту, коју одржавају и дан данас, како би лакше могли да се прехране. На крају су постали социјални случајеви, што је погодило и Небојшу и Весну. Читаву ситуацију погоршавала је чињеница да Анђелковићи живе у Небојшиној породичној кући, која је одувек имала проблема са влагом, јер нема бетонску ивицу, као ни олуке, а због непостојања калканског зида, киша је стално улазила у таван и влажила плафоне у кући. Нажалост ништа од тога Небојша није могао да поправи. Без обзира на све проблеме, Небојша се снажно борио против депресије и са Весном васпитао децу да буду најнасмејанија на свету. Сви су изузетно блиски, и веома весели. Јелена је ванредни таленат за математику, тренира рукомет, као и Душан. Сви се лепо слажу. Пре годину дана, и Весна и Небојша су коначно успели да добију посао.
Додатне лепе вести донели су и Тамара и њена екипа мајстора која им је за новогодишњи поклон објавила да ће им решити све стамбене проблеме. Како су све решавали корак по корак, уз помоћ додатних мајстора и помоћи локалне самоуправе, видећете у последњој епизоди ове сезоне. Масторима није било лако јер је у целој епизоди сваки дан падала киша, па су имали додатних мука.
Поред грађевинских радова, Тамара је епизоду посветила симболима Зајечара: позоришном фестивалу Дани Зорана Радмиловића, причи о школи рукомета, предивном излетишту Краљевица са свим њеним знаменостима, Поповој плажи.
Последња епизода ове сезоне на програму је дан пред дочек Православне Нове године 12.јануара у 21 сат, на Првом програм Јавног медијског сервиса.

До почетка нове сезоне 9.марта, у истом термину репризираће се најбоље епизоде последње сезоне.