Обилазак породица из источне Србије

Екипа емисије ”С Тамаром у акцији” боравила је на територији источне Србије од августа 2017-те до маја 2018-те године. У две сезоне реновирано је 26 домова, у којима живи 45 родитеља са 105-ро деце. Тамарини мајстори су реновирали преко 2000 квадрата животног простора.

Тамара је са породицама обишла најлепше природне лепоте општина на истоку наше земље, покушавајући да прикаже оно чиме наша земља треба да се поноси, а гледаоци који нису били, да их инспирише да са планирају кратке породичне излете. Осим природе, Тамара је покушала и да приближи српску и влашку традицију, као и гурманске специјалитете овог краја.

На крају сваке сезоне, Тамарина екипа има обичај да посети све породице једне области, да види како људи живе после неколико месеци од дружења са екипом, и да ли су задовољни променом која се десила после Тамарине посете.

Много је људи који воле Тамарину емисију, коментари су углавном позитивни, међутим, као и свуда, има и критика и сумњи, да ли Тамарина екипа може да среди кућу за пет дана, или какав може да буде квалитет радова који траје само пет дана, да ли је породица која је одабрана права и да ли заслужује Тамарину помоћ……

Ова емисија, посвећена је свим гледаоцима, и онима који гаје симпатије, и онима који сумњају у посао и мисије Тамарине екипе. Како су сада породице које сте гледали протеклих годину дана у Тамариним акцијама, како им изгледају домови, погледајте у посебној емисији, која је на Првом програму Јавног медијског сервиса, у петак, 1.јуна са почетком у 21 час.

На крају епизоде, видећете и како изгледа Боговинска пећина поред Бољевца, у коју је Тамара повела све породице на излет, а онда су направили и пикник за крај дружења на истоку Србије, на извору Црне реке, код Кривог Вира, где су Тамара и њени мајстори сумирали утиске о претходним акцијама и најавили нове за јесењу сезону емисије која почиње крајем септембра месеца.