Породица Недељковић

Сузана (22) и Александар Недељковић(19), свакако нису имали уобичајен живот. Њихови родитељи добили су прво ћерку Данијелу (33), затим се родила Сузана, а отац је оболео од рака плућа. Преминуо је док је Александар, њихово четврто дете још било у мајчином стомаку. Сузана и Александар су одрасли уз најстарију сестру која је водила рачуна о њима док се није удала и основала своју породицу. Од тада, по закону су морали да буду додељени старатељима. Сузана сада завршава Вишу педагошку, а Александар је студент прве године Више пословне школе у Лесковцу.
Породична кућа, је од смрти њхове мајке већ пуних 10 година потпуно празна. Нема струје, воде, пропалог крова потпуно је неусловна за живот.
Сузану дели још само један испит од губитка права на хранитељство, тачније за који месец не би имала где да живи.
Ту наступа екипа емисије С Тамаром у акцији, која ће ову сезону посветити породицама које су тешко социјално угрожене а живе на територији Нишког, Пчињског, Јабланичког, Топличког и Пиротског округа.
У првој епизоди која се снимала у Врању екипа се суочавала са изузетно тешким грађевинским радовима са новом екипом мајстора из Сурдулице. Поред невероватне грађевинске промене, гледаоци ће уживати и у кадровима манастира Прохор Пчињски, Вражјег камена, кањона Казанђол. Тамара је покушала да открије чари југа, тајне вреле врањанске крви, темперамента, специфичног изговора због којег само Врањанци могу да изнесу прелепе трагедије Боре Станковића. У чему је разлика између врањске и шумадијске трубе, како се певају изворне врањске песме, која јела су специфична за то подручје, које старе занате никако не треба заборавити, открићете у првој епизоде другогс серијала «С Тамаром акцији» у петак 30.септембра у 21:00. Припремите се за много емоција, уз звуке мелоса уз које нико неће остати равнодушан.